Fri frakt! Redigera denna text under Innehåll > Sidhuvud.

Lyxiga fine art prints

Fine Art Prints

Alla tavlor
Fine Art Canvas

Fine Art Canvas

Alla Canvas

Tavlor – Giclée Fine Art Prints

Giclée Fine Art Prints är det senaste inom bildkonst. Giclée är en konstnärlig tryckteknik som ger bilderna extra färgdjup och betydligt fler färgnyanser än en vanlig posterprint. Alla våra tavlor är Giclée-tryckta med 6-11 ljusbeständiga färger på 270 g matt syrafritt konsttryckpapper med extremt lång hållbarhet. All tillverkning sker i Sverige.

Många av motiven finns bara hos oss och är skapade av Insplendor Fine Art Studio.

Populära tavlor

Fotokonst

Alla Tavlor

Visa alla
Botanik

Nyheter

Visa alla

Tavlor – Giclée Fine Art Prints

Giclée Fine Art Prints är det senaste inom bildkonst. Dessa exklusiva prints har mycket högre tryckkvalitet och betydligt längre hållbarhet än en poster. Giclée-tavlor är för dig som uppskattar riktigt hög tryckkvalitet där färger och detaljer lyfts fram i bildmotivet på ett enastående sätt. Hos Insplendor hittar du ett unikt sortiment av Giclée-tryckta tavlor

Högre kvalitet än posters, affischer och planscher

Våra tavlor trycks med 6-11 färger på ett snyggt matt konsttryckpapper. Färgerna är UV-beständiga och pappret är åldersbeständigt vilket gör att tavlorna har extremt lång hållbarhet. Vi massproducerar inte våra tavlor, utan vi trycker efter beställning i en begränsad upplaga. Alla tavlor är handgjorda i Sverige. Med andra ord är det toppkvalitet! Betydligt högre kvalitet än posters, affischer och planscher.

Exklusiva posters – hundratals unika motiv

Inred ditt hem med konsttryck Giclée Fine Art Prints. Tavlorna passar fint in i sovrum, vardagsrum, köket eller hela hemmet! Insplendor har en egen konststudio där ett team av professionella fotografer och illustratörer skapar fotokonst, vackra tavlor med blommor, naturtavlor, illustrationer, moderna abstrakt konst, och mycket mer. Vi erbjuder även ett noga utvalt sortiment av ramar och passepartout i olika storlekar. I vår studio säkerställer vi att varje tavla är perfekt. Vi vill verkligen att du ska vara nöjd med dina Giclée Fine Art Prints.