• FRI FRAKT ÖVER 499:-
HEMLEVERANS 149:-

Ballet Rehearsal on Stage – Edgar Degas

  • 1 200 kr

Exklusiv canvastavla av Edgar Degas, handgjord i Sverige och tryckt med den högkvalitativa metoden Giclée Fine Art. Museikvalitet.


Artikelnummer: CANC00004

Nu har du möjligheten att köpa ett exklusivt konsttryck av den kända konstnären Edgar Degas. Han var en av de största konstnärerna på sin tid och hämtade mycket inspiration från baletten. Denna canvastavla är Gicléetryckt med arkivbeständiga färger av högsta kvalitet. Tavlan är handgjord i Sverige och levereras uppspänd på en massiv träram med ett fint djup på 4 cm. En Gicléetryckt tavla har en hållbarhet på drygt 100 år under normala ljusförhållanden.

 Art.nr: CANC00004

Gicléetryckt i Sverige. 

Giclée canvas, handgjorda i Sverige 

Våra canvastavlor trycks med en högkvalitativ metod som heter Giclée Fine Art som ger bildmotiven ett extra färgdjup och fin detaljrikedom. Varje tavla trycks med 6-11 ljusbeständiga färger och efterbehandlas med matt slutfinish som minimerar ljusreflexer. Alla våra tavlor är handgjorda i Sverige och levereras uppspända på en massiv träram av högsta kvalitet med ett djup på 4 cm. Bildmotivet går runt ramens kanter vilket skapar en fin 3D känsla. Tavlan levereras färdig att hängas upp. En Giclée Canvas håller i mer än 100 år utan att blekna under normala ljusförhållanden.