• FRI FRAKT ÖVER 499:-
HEMLEVERANS 149:-

Leveranser – Insplendor

Leveranstid

Leveranstiden är mellan 2-4 vardagar från beställningsdatum. Vi reserverar oss för att det kan uppstå förseningar hos fraktbolaget på 1-2 dagar. Har du frågor kring leveransen så kontakta oss gärna på [email protected].

Fraktkostnad

Leverans via postombud

Dina försändelser skickas till ditt närmaste ombud med PostNord, Schenker eller DHL. Avisering via SMS sker när ordern anlänt till uthämtningsstället. Ditt paket finns tillgängligt för uthämtning i 14 dagar.

Fraktkostnad: 49 kr, fraktfritt vid order över 499 kr

Leveranstid: 2-4 vardagar

Orderbekräftelse

Du får alltid en orderbekräftelse på dina beställda varor till din e-mailadress som du angav vid köpet. Om du inte fått en orderbekräftelse kan det beror på att beställningen inte gått igenom så hör i så fall av dig till oss, gärna så fort som möjligt [email protected].

Paket som inte hämtas ut

Ett paket som inte hämtats ut från utlämningsställe inom 14 dagar returneras automatiskt. Om försändelsen kommer i retur till oss på grund av att kunden inte har tagit emot eller hämtat ut varorna debiteras en avgift till kund om 295:- (frakt- och administrationskostnad).

Eventuell transportskada

Hämta inte ut ett paket som är skadat, eftersom skadan då inte längre kan härledas till transporten. Om du upptäcker skadan först då du öppnat paketet och skada är sådan att den kopplas till transporten, så ska du kontakta transportören för att göra en skadeanmälan senast 7 dagar från det du tagit emot din vara.