• FRI FRAKT ÖVER 499:-
HEMLEVERANS 149:-

Hilma af Klint – No. 3 Youth, canvas

  • 1 200 kr

Underbar canvastavla av Hilma af Klint, handgjord i Sverige och tryckt med den högkvalitativa metoden Giclée Fine Art. Museikvalitet.


Artikelnummer: CANC00001

Nu har du möjligheten att köpa ett exklusivt konsttryck av Hilma af Klint – The ten largest No. 3 Youth. Hilma var en pionjär inom abstrakt måleri och anses vara en av Sveriges främsta kvinnliga konstnärer. Canvastavlan är Gicléetryckt med arkivbeständiga färger av högsta kvalitet. Tavlan är handgjord i Sverige och levereras uppspänd på en massiv träram med ett fint djup på 4 cm. En Gicléetryckt tavla har en hållbarhet på drygt 100 år under normala ljusförhållanden.

Art.nr: CANC00001

Gicléetryckt i Sverige. 

Giclée canvas, handgjorda i Sverige 

Våra canvastavlor trycks med en högkvalitativ metod som heter Giclée Fine Art som ger bildmotiven ett extra färgdjup och fin detaljrikedom. | Alla våra tavlor är handgjorda i Sverige och levereras uppspända på en massiv träram av högsta kvalitet med ett djup på 4 cm. Bildmotivet går runt ramens kanter vilket skapar en fin 3D känsla. Tavlan levereras färdig att hängas upp. En Giclée Canvas håller i mer än 100 år utan att blekna under normala ljusförhållanden.