• FRI FRAKT ÖVER 499:-
HEMLEVERANS 149:-

The Kiss – Gustav Klimt Canvas

  • 1 500 kr

Exklusiv canvastavla av Gustav Klimt – The Kiss. Tavlan är handgjord i Sverige och tryckt med den högkvalitativa metoden Giclée Fine Art. Museikvalitet.


Artikelnummer: CANC00005

Inred ditt hem med ett exklusivt konsttryck av den kända konstnären Gustav Klimt. Han var Österrikes mest kända och betydelsefulla konstnär och företrädaren för jugendstil i Wien. Denna canvastavla är Gicléetryckt med arkivbeständiga färger av högsta kvalitet. Tavlan är handgjord i Sverige och levereras uppspänd på en massiv träram med ett fint djup på 4 cm. En Gicléetryckt tavla har en hållbarhet på drygt 100 år under normala ljusförhållanden.

Art.nr: CANC00005

Gicléetryckt i Sverige. 

Giclée canvas, handgjorda i Sverige 

Våra canvastavlor trycks med en högkvalitativ metod som heter Giclée Fine Art som ger bildmotiven ett extra färgdjup och fin detaljrikedom. Varje tavla trycks med 6-11 ljusbeständiga färger och efterbehandlas med matt slutfinish som minimerar ljusreflexer. Alla våra tavlor är handgjorda i Sverige och levereras uppspända på en massiv träram av högsta kvalitet med ett djup på 4 cm. Bildmotivet går runt ramens kanter vilket skapar en fin 3D känsla. Tavlan levereras färdig att hängas upp. En Giclée Canvas håller i mer än 100 år utan att blekna under normala ljusförhållanden.