Hemleverans 149:-

Vi är utsatta för ett brott!

Vi är väldigt tacksamma för att så många gillar våra tavlor. Det ger oss inspiration till att skapa nya motiv varje dag. Men tyvärr gillar en del konkurrenter våra tavlor så pass mycket att de har stulit våra bilder. De har laddat ned dem lågupplösta från vår sajt, tryckt upp dem och sålt dem vidare som sina egna. Detta kallas för piratkopiering och är olagligt. 

Piratkopiorna finns hos Amazon, AliExpress m fl.
Sammanlagt har vi blivit bestulna på 16 olika motiv som dessutom är våra bästsäljare. Piratkopiorna finns hos: Amazon, AliExpress (Alibaba), eBay med flera. 

Dåliga kopior
Bildmotiven som de laddat ned är lågupplösta vilket innebär att de är skapade för webben och inte anpassade för tryck på papper eller canvas. Därför är dessa piratkopierade tavlor av extremt dålig kvalitet. 

Allvarligt brott
Piratkopiering av foto- och konstmotiv är ett allvarligt brott. Precis lika allvarligt som piratkopiering av filmer eller musik. Det är verkligen en hemsk känsla att veta att världens största e-handlare tjänar pengar på att sälja våra tavlor olagligt. Vi som skapat dem och har upphovsrätten får inte en krona. 

Det värsta är att brottet pågår fortfarande, varje dag. Vi hoppas innerligt att detta klaras upp snabbt. 

Varmt tack till kunder och vänner för ert fantastiska stöd!